miercuri, 2 septembrie 2009

Au inceput filmarile pentru “Sex and the City 2″




Astazi au debutat filmarile la cel de-al doilea lungmetraj inspirat din serialul de succes “Sex and the City/Totul despre sex“. Astfel, actrita americana Sarah Jessica Parker (44 de ani) a fost fotografiata in urma cu cateva ore pe platourile de filmare ale productiei, situate in Manhattan, New York. Purtand incaltari Christian Louboutin, la care a asortat un clutch Chanel, interpreta personajului Carrie Bradshaw pare pregatita pentru cateva saptamani de filmari, fiind intr-o forma de invidiat.

“Sex and the City 2” va fi lansat pe 28 mai 2010. Primul lungmetraj a avut un succes enorm, cu cele bune incasari obtinute vreodata in box office-ul nord-american de o comedie romantica sau de un film destinat in special publicului feminin, strangand 415,25 milioane de dolari la nivel mondial.
UPDATE: Pe platourile de filmare si-a facut aparitia si Chris Noth (54 de ani), interpretul personajului Mr. Big. Potrivit scenariului, “Big va pierde foarte multi bani si va fi nevoit sa-si ia o slujba la Londra, unde va locui singur intr-o garsoniera, fara luxul de cinci stele cu care era obisnuit. Big, foarte deprimat, va ajunge sa se culce cu alta femeie. El ii va marturisi, insa, acest lucru lui Carrie, iar ea va merge la Londra pentru a-l confrunta. După ce il paraseste, ea descopera ca este insarcinata“, a dezvaluit o sursa apropiata producatorilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu