marți, 23 martie 2010

“The Expendables” are si poveste !!!


Cine si-a facut tema de casa stie ca in noul film al lui Sylvester Stallone, The Expendables, au fost distribuiti cei mai titrati actori de filme de actiune ai ultimilor 20 de ani.

Incepand cu insusi Sly, Jason Statham, continuand cu Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Jet Li, Steve Austin, Eric Roberts, Terry Crews , si terminand cu doua cameo-uri din partea lui Bruce Willis si a lui Arnold Schwarzenegger , filmul pare sa stie ce vrea. Si pentru a oferi exact ceea ce pare sa vrea sa ofere, nu are nevoie decat de exoscheletul de baza al unei povesti.

Iata insa ca filmul va fi complex, va avea o naratiune pura si dura care va sustine intreg esafodajul de explozii si impuscaturi. Pare-se ca Stallone a fost atat de atent la acest aspect al peliculei, incat a inceput sa “taie” la masa de montaj din actorii ne-esentiali. Astfel ca bietul Liam Hemsworth, fratele lui Chris Hemsworth – cel care va fi Thor in filmul lui Kenneth Branagh -, a fost cu totul eliminat din film.

Stallone a conchis ca exista prea multe personaje si ca povestea, pentru a ramane echilibrata si plauzibila, trebuie rarefiata.

sursa : cinemarx.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu