luni, 31 august 2009

Bad Boy's 3


Mai tineti minte secventa din Transformers:Revenge of the Fallen in care Sam deseneaza simboluri prin toata camera ? Pe unul din peretii camerei de camin se afla un poster la Bad Boys 2 care avea cifra 3 pictata pe el.

Astazi aflam ca studioul Columbia Pictures va incepe in curand productia la Bad Boys 3, Peter Craig fiind cel responsabil cu scenariul filmului.

Jerry Bruckheimer a declarat intr-un interviu: “Inainte cu doua saptamani de finalizarea filmarilor, Will Smith si Martin Lawrence se distrau atat de mult pe platourile de filmare incat au sunat la sediul studioului si au cerut cu Amy Pascal pe care au rugat-o sa puna rotile in miscare pentru filmul 3.”

Asta nu denota decat ca cei doi parteneri sariti de pe fix se vor intoarce inca odata in fata camerelor de filmat. Amandoi actorii si-au exprimat dorinta de a mai face un film Bad Boys alaturi de Michael Bay, atata timp cat povestea este una buna. Aici intervine Peter Craig care a scris “The Town” impreuna cu Ben Affleck si va lucra in viitor cu Fox la adaptarea filmului anime Cowboy Bebop (personaj care va fi jucat de Keanu Reeves) pentru marele ecran.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu