miercuri, 26 august 2009

Chris Brown, departe de Rihanna pentru cinci ani



Intre timp, Rihanna isi continua sederea in New York, unde munceste la cel de-al patrulea album din cariera sa. Surprinsa de paparazzi ieri dupa-amiaza, in timp ce parasea o cladire de birouri din Manhattan, cantareata originara din Barbados nu a dorit sa faca vreun comentariu legat de decizia Curtii Superioare in ceea ce-l priveste pe fostul sau iubit.

Cantaretul american Chris Brown (20 de ani) s-a prezentat ieri dupa-amiaza la Curtea Superioara din Los Angeles, unde a primit sentinta finala a procesului in care a fost judecat pentru ca a agresat-o pe fosta sa iubita, Rihanna (21 de ani). Astfel, Chris a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu suspendare si 180 de zile de munca in folosul comunitatii, fiind nevoit sa curete zidurile publice de grafitti, sa spele masini si sa inlature gunoaiele de pe domeniile publice din orasul Richmond, Virginia.

“Orele de munca ale lui Brown vor fi flexibile pentru a nu intra in conflict cu cariera lui“, a spus un purtator de cuvant al procurului care s-a ocupat de caz.

In plus, cantaretul nu are voie ca timp de cinci ani sa o contacteze prin telefon sau email pe Rihanna, dar nici sa se apropie de ea la mai putin de 100 de metri. In cazul nerespectarii sentintei, Brown ar putea ajunge la inchisoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu