sâmbătă, 21 noiembrie 2009

30 de minute din “Avatar” nu sunt inca gata


Chiar daca campania de promovare la Avatar este in plina desfasurare, si deja aproape ca nu mai exista zi in care sa nu putem vedea vreun spot tv, trailer sau featurette, asta nu inseamna ca James Cameron poate lua vacanta.

Potrivit declaratiilor producatorului Jon Landau, se pare ca 30 de minute din “Avatar” nu sunt inca gata. Numeroase efecte speciale mai au nevoie de ceva timp pana vor fi gata pentru comanda de multiplicare a versiunii finale, care va ajunge pe marile ecrane.

Filmul este montat in intregime, doar ca inca se mai lucreaza la mixajul sunetului si la redarea imaginii pentru inca 30 de minute din film.

“Dupa ce bugetul filmului a fost depasit, impreuna cu un partener de afaceri, James Cameron a dat bani din contul sau pentru ca filmului sa nu ii lipseasca nimic din viziunea sa.” a comentat Jon Landau.

Avatar” spune povestea unui veteran de razboi pe nume Jake, care este trimis intr- o colonie umana pe o planeta indepartata numita Pandora. Scopul acestei baze este de a extrage si de a folosi cat mai multe dintre resursele minerale foarte numeroase ale planetei. Dupa o serie de evenimente ce-i arata cu adevarat cine e de partea dreptatii, Jake ajunge sa se lupte alaturi de rasa bastinasilor Na’vi chiar impotriva oamenilor. Oamenii au creat o tehnologie cu care ei pot sa posede corpurile bastinasilor, preluand astfel controlul acestora, folosindu-le drept avatare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu