marți, 10 noiembrie 2009

Lui Spider-Man ii plac “pisicutele”

Dupa ce s-au tot auzit zvonuri legate de “Lizard”, astazi auzim un alt zvon despre care cel de-al doilea erou sau anti-erou din Spider-Man 4.

Chiar daca Sam Raimi a declarat ca cea de-a patra parte nu va mai avea doi raufacatori, se pare ca producatorii au gasit solutia de mijloc. In universul Marvel, Black Cat ii face simturile lui Spidey sa tremure, dar din alt punct de vedere.

Primul zvon legat de acest personaj se opreste in dreptul lui Rachel McAdams (Red Eye, Wedding Crashers, Sherlock Holmes), care se spune ca s-ar afla in negocieri pentru a juca rolul lui Black Cat.

Pentru acelasi rol, se zvoneste cum ca si Romola Garai ar fi avut o proba cu regizorul Sam Raimi insusi. Romola Garai este actrita in varsta de 27 de ani care a putut fi vazuta in Amazing Grace, The Other Man and Dirty Dancing: Havana Nights.

Creata de scriitorul Marv Wolfman si artistul Keith Pollard, Black Cat (Felicia Hardy) a aparut pentru prima data in The Amazing Spider-Man #194, numar publicat in iulie 1979. Considerata o copie fidela a personajului Catwoman din universul DC Comics, Black Cat este de fapt mai “batrana” cu 10 ani decat Catwoman. Ea este fiica unui hot profesionist, care se loveste prima data de Spider-Man atunci cand incearca sa il evadeze pe acesta din inchisoare. Reflexele si agilitatea ei sunt supraomenesti si este antrenata in diverse stiluri de arte martiale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu