marți, 10 noiembrie 2009

Romantism la pret de 50 de centi


Mega starul 50 Cent s-a saturat de cantat despre dusmanii care ii tot vor moartea. El s-a saturat si de atata violenta care graviteaza in jurul sau. Acum el doreste sa exploreze o latura a sa mai latenta. Romantismul sau.

Poate ca nu stiati, dar acest rapper are o coarda sensibila despre care noi, muritorii de rand nu stim prea multe. Actorul, regizorul, scenaristul, cantaretul si producatorul Curtis “50 Cent” Jackson vrea sa joace intr-un film romantic.

“Ar fi interesant ca oamenii sa vada si aceasta latura a mea. E o provocare, dar am vazut artisti ca Ice Cube facand aceasta tranzitie si lansandu-si singuri provocarea. E mai usor daca o femeie te accepta ca un barbat adevarat. Dar un moment mai soft functioneaza de asemenea, pentru ca atunci te va vedea ca un romantic!” a declarat cantaretul, care pana nu cu mult timp, cataloga femeile drept bucati de carne, femei de strada care nu sunt bune de nimic altceva decat sa ii faca lui pe plac.

Respectul sau pentru sexul frumos a fost de nenumarate ori surprins in videoclipurile sale in care turna cu ciocolata pe ele si arunca cu bani in scarba. Asta este latura romantic a acestui P I M P.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu