sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Michael Bay o iarta pe Megan Fox


“Afacerile” au de suferit atunci cand doi oameni implicati intr-o franciza de succes precum “Transformers” nu se prea inteleg. Doua dintre aceste persoane sunt Michael Bay si Megan Fox.

In asteptarea unui anunt oficial la Transformers 3, Michael Bay ingroapa securea razboiului dintre el si superba Megan Fox, care mai devreme anul acesta declarase ca Michael Bay seamana cu Hitler cand vine vorba de munca.

La inceput, Michael Bay a fost furios, dar se pare ca studioul l-a sfatuit sa aplaneze conflictul cu cea mai frumoasa domnisoara din lume, care pana la urma garanteaza un procentaj din incasari la fiecare film Transformers lansat.

“Este tanara si o inteleg. Imi place mult de ea. Doar ca toata lumea sare la gatul ei din orice motiv, si ii trebuie si ei un ragaz. Are doar 23 de ani. M-a sunat dupa incidentul cu Hitler si mi-a spus ca media exagereaza ca intotdeauna si ca nu a fost deloc asa. A vrut sa faca un comentariu mai aparte si a iesit cu totul altceva. Am inteles-o si nu avem de ce sa fim suparati.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu